O meni

Bok, ja sam Petar. UX/UI dizajner s bogatim iskustvom u dizajnu i marketingu.

Crno-bijela fotografija Petar Kizivat

Petar Kizivat

UX/UI Dizajner

Bok, ja sam certificirani grafički dizajner i iskusni specijalist za digitalni marketing. Već niz godina radim na inspirativnim projektima dizajna i digitalnog marketinga za tvrtke i brendove kao što su DOBRO, Žito grupa, Ivy Qui Design, Terra Negra Country Club i mnogi drugi.

Ljubav prema dizajnu i marketingu privukla me UX/UI dizajnu. Uživao sam raditi na brojnim web projektima, projektima razvoja aplikacija i drugih digitalnih proizvoda, a sada sve što sam o dizajnu naučio surađujući s ponajboljim agencijama i timovima u Hrvatskoj – želim podijeliti s vama.

Snagu dizajna i marketinga želim učiniti pristupačnom svima, jer vjerujem da svaka inovativna i ambiciozna tvrtka zaslužuje izvrsnu prezentaciju.

Ako vjerujete da kreativnim rješenjima možemo svladati vaše realne poslovne izazove – kontaktirajte me i započnimo suradnju. Vjerujem da kroz dizajn digitalnih proizvoda mogu pomoći u ostvarenju vaše vizije.

Zajedno osnažujemo vaše online poslovanje.

Izuzetno profesionalan, brz i pristupačan. Surađujemo već neko vrijeme i toplo preporučujem!

— Amir Kashiba, vlasnik @ IQ Agency

S Petrom surađujemo već nekoliko godina kao tvrtka na različitim digitalnim proizvodima tvrtke Žito. Petar nam je bio sjajan partner pri dizajnu i razvoju uspješnih interaktivnih proizvoda.

— Andrej Mlinarević, CEO @ Prototyp

Petar je osmislio i izradio divnu web stranicu za moj obrt Ivy Qui Design.

— Ivona Kizivat, vlasnica @ Ivy Qui Design